Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Селютін С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Яцун Л. М. Формування системи стратегічного управління в зовнішньоекономічній діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун, В. М. Селютін, С. В. Селютін // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 1. - С. 223-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_1_24
| 2. |
Селютін В. М. Моделювання стратегічного управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства [Електронний ресурс] / В. М. Селютін, Л. М. Яцун, С. В. Селютін // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2016. - Вип. 1. - С. 144-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2016_1_17
| 3. |
Селютін С. В. Оцінка стратегічного розвитку закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. В. Селютін // Бізнес Інформ. - 2018. - № 10. - С. 421-428. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_10_65 Досліджено фрактальні елементи організації ресторанного господарства, структуровані за еволюційними принципами, та оцінено стратегічний розвиток ресторанів. Рівень стратегічного розвитку визначається конкурентоспроможністю закладів, яка залежить від таких фрактальних елементів, як якість виробничої програми (меню), якість технологій обслуговування та виробництва продукції, ступінь відповідності суб'єкта та об'єкта управління, ступінь відповідності потенціалу фірми параметрам ринку, темп розвитку цільових параметрів, відповідність визначеному ієрархічному місцю серед аналогічних закладів. Для оцінки стратегічного розвитку обрано метод таксономічного аналізу. Наведено результати дослідження десяти повносервісних ресторанів м. Харкова. Розрахунки таксономічних показників стратегічного розвитку (конкурентоспроможності) ресторанів дозволили визначити ранги підприємств і виявити лідера та аутсайдера. Результати розрахунків дозволять фахівцям підприємств, які відстають від лідера, аналізувати ступінь віддаленості за кожним показником, а, відповідно, - на кожному ієрархічному рівні системи фрактальних елементів організації ресторанного господарства. У результаті аналізу можна сформувати унікальний для кожного підприємства комплекс заходів з метою отримання лідируючих позицій.
| 4. |
Селютін В. М. Концептуальна модель системи стратегічного управління підприємством ресторанного господарства [Електронний ресурс] / В. М. Селютін, О. В. Ольшанський, С. В. Селютін // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Економіка і управління. - 2020. - Т. 31(70), № 4(2). - С. 1-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UZTNU_econ_2020_31(70)_4(2)__3
| 5. |
Селютін С. В. Визначення напрямів стратегічного розвитку закладів ресторанного господарства на засадах бенчмаркінгу [Електронний ресурс] / С. В. Селютін // Економічний аналіз. - 2018. - Т. 28, № 3. - С. 184-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2018_28(3)__26
| 6. |
Селютін С. Т. Механізм стратегічного управління виробництвом продукції тваринництва [Електронний ресурс] / С. Т. Селютін // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2019. - Вип. 1. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chnch_ekon_2019_1_6
| 7. |
Сакун О.С. Концептуальні підходи до формування стратегії розвитку галузі тваринництва [Електронний ресурс] / О.С. Сакун, С. Т. Селютін // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2020. - № 4(2). - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2020_4(2)__37
|
|
|